top of page
DSC_0850.JPG

condicions reserva

- En estades de cap de setmana, l'horari d'entrada serà a partir de les 12h i la sortida del diumenge com a molt tard a les 18:00h, si no tenim un altre grup l'endemà. Si és així, l'horari de sortida hauria de ser abans de dinar.

 

- L'última quinzena de juliol i el mes d'agost busquem llogar la casa per setmanes, de dilluns a diumenge. L'horari d'entrada i sortida és a les 12h.

- Per formalitzar la reserva, s'haurà d'abonar per anticipat des de 300€ en concepte de el 25% del preu total de l'estada mitjançant transferència bancària; la resta, la fiança i la taxa turística (0,60€ per adult i nit) es farà efectiva en el moment de l'entrega de les claus

Per dur a terme la reserva cal contactar amb nosaltres a través del nostre correu masroca@gmail.com o bé omplint el formulari de reserves que trobareu al peu d'aquesta pàgina.

- Es demana una fiança adicional, que s'abonarà per BIZUM el mateix dia de l'entrada. L'import d'aquesta fiança serà retornat en el termini màxim d'una setmana sempre i quan no hi hagi danys ni desperfectes a la casa. En el cas que n'hi hagi es valorarà segons barem i es descomptaran de la fiança. En el cas que siguin superiors , el client haurà d'abonar la diferència. L'import de la fiança és de 200€.

- En cas d'anul.lació de la reserva, de no presentar-se el dia indicat o de marxar abans del dia previst de sortida, es mantindrà com a propi el dipòsit en concepte de danys i perjudicis.

- En ponts i festius es demana un mínim de nits o bé estar d'acord amb el preu total de l'estada.

- IVA està inclòs en el preu. 

- No s'admeten targetes de crèdit.

- Mas Roca no es fa responsable que cap classe d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicles propietat del client que es puguin trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

- No ens responsabilitzem de la pèrdua o oblit d’objectes; no obstant , si a l’hora de fer la neteja es troba algun objecte a la casa, no tindrem inconvenient d’enviar- ho a l’adreça facilitada mitjançant enviament a contra reembossament. 

- No es permet fumar a dins de la casa.

- La formalització de la reserva porta implícit l'acceptació d'aquestes condicions i el seu incompliment suposa la cancel·lació de la mateixa i el no reemborsament de les quantitats abonades.

tarifes

1336928109492_big.jpg 2013-12-27-13:49:1

baixa

- Del 9 gener al 27 març

- Del 16 octubre al 21 desembre 

Preu aprox 2 nits:

825€

casagirasols1.jpg

alta

- Del 2 al 8 gener

- Del 2 de maig al 16 juliol 

- Del 4 setembre al 11 octubre 

Preu aprox 2 nits:

975€

1.jpg

PONTS i festius

- Del 6 al 10 abril

- Del 28 abril al 1 maig

- Del 23 al 25 juny

- Del 8 al 11 setembre

- Del 12 al 15 octubre

- Del 6 al 10 desembre

- Del 22 al 26 desembre

- Del 29 desembre al 1 gener

Preu aprox 2 nits:

CONSULTAR PREUS

- excepte festius i ponts -

- excepte festius i ponts -

  • Preu setmana (de dilluns a diumenge) JULIOL i SETEMBRE = 2100€ 

  • Preu setmana (de dilluns a diumenge) AGOST = 2500€

  • Tarifes especials Sant Joan, Cap d'Any, Ponts i Festius. Consulteu preus.

  • ​Els preus són orientatius, contacteu amb nosaltres pel preu exacte. 

disponibilitat 

Edited Image 2013-12-27-13:50:2

petició de reserva

Podeu realitzar les vostres peticions de disponibilitat i reserva mitjançant els nostres telèfons, correu electrònic o a través del següent formulari de contacte. En breu us contactarem per a respondre les vostres demandes

Gràcies per contactar amb Mas Roca. Us enviarem resposta en breu.

bottom of page